Bokning

Viktig info innan ni bokar

Vad är skillnaden på en VR Studio och Solo VR?
En VR Studio är ett grupprum med soffor, högtalare och en projektor där deltagarna ser allt som den har VR glasögonen på sig men upplever långt ifrån det som händer inne i VR glasögonen. En värd som tar er med in på er resa i den virtuella världen bokas alltid vid ert första besök hos oss då ni kommer få vara med om en introduktion som beräknas till 30 minuter/person, er värd väljer då ut och anpassar er introduktion med det som finns inom virtual reality världen.

Solo VR är något som inte passar grupper då man inte ser och kan ta del av det som hönder inne i VR glasögonen på samma sätt som i en studio, syftet med Solo VR glasögonen är att man ska kunna spela själv eller träffa sina vänner inne i den virtuella världen och spela eller uppleva saker med dem där.

För er som inte har varit hos oss innan
Första gången ni besöker VR Studion så väljer ni alternativet Boka Studio, när ni sedan anländer välkomnas ni av en av våra värdar som kommer ta er med på er första resa i den virtuella världen i en av våra studios. Denna bokning är bäst för grupper såsom afterwork, kalas, svensexor/möhippor och företags/personal event.

För er som varit hos oss innan
Om ni är på återbesök hos oss så kanske ni kan klara er utan en värd hela tiden vilket gör ert besök mindre kostsamt och ni är klara att kunna köra Solo VR eller VR Studios beroende på vad ni önskar göra. Vi avråder dock från aktiviteter där det normalt sett krävs en värd som ser till er säkerhet och vid ert andra besök vet ni vilka dessa är.

Läs våra bokningsföreskrifter


KONTAKTA OSS
VR Studion Helsingborg