Barnkalas

De flesta barn tycker om att spela, uppleva och leka och det är just det som händer hos oss, samtidigt som barnen träffas och umgås, får skratta en hel del när de ser sina kompisar bete sig hur märkligt som helst med VR Glasögonen på sig.

Vi är erfarna med att arbeta med barnkalas, vi anpassar aktiviteterna till varje grupp med olika spel/upplevelse så att det passar alla oavsett om man är kille eller tjej.

Våra värdar finns på plats och till hands hela tiden och ser till att alla barnen känner sig delaktiga och blir nöjda.

Överraska med ett uppskattat och annorlunda barnkalas hos oss!

Vi rekommenderar att barnen är i åldern 9 år och uppåt för att de ska få ut så mycket som möjligt av sitt barnkalas hos oss.

Beräknad tid ca 20-30 minuter per barn beroende på hur många det blir, en tumregel är att ju fler barn desto mindre tid per barn blir det men ändå tillräckligt även om 30 minuter är att föredra.

Hur går det till?

Samling i vår entré inför ett kalas hos oss på VR Studion sker 15 minuter innan starttid. Efter samling så går vi in tillsammans i en eller flera VR Studios beroende på hur många barn som deltar.

  • 1-5 barn introduktion och sedan samtliga aktiviteter tillsammans.
  • 5-10 barn introduktion i 1 VR studio sedan delas gruppen till 2 VR Studios.
  • Över 10 barn så körs introduktionen i respektive grupps VR studio samt övriga aktiviteter.

Anledningen till att vi kör med flera studios är för att barnen inte ska få vänta för länge på sin tur att få ha glasögonen på sig samtidigt som de andra barnen kan skratta med, kommentera och ha roligt när dem ser på den som har VR glasögonen på sig.

Det går även att boka 2 studios för ett mindre antal barn med syftet att koppla ihop de båda studiosen så att man kan träffas inne i den virtuella verkligheten vilket är väldigt uppskattat.

Det är tillåtet att ta med godis, snacks, kakor och tårta som kan dukas upp på ett bord ute i foajén. Vi har även kylda läskedrycker till försäljning.

Det bör vara en förälder eller annan vuxen medverkande vid kalaset och som kan tillgodose barnen med det som dem ska få äta och dricka. Om det ska delas ut godispåsar på kalaset så ser vi gärna att dessa delas ut när stunden hos oss är över och det är dags att åka hem.

KONTAKTA OSS
VR Studion Helsingborg

birthday-party