VR SIMULATOR

En åktur i vår grymt roliga VR simulator är något som våra besökare älskar och ofta kommer tillbaka och åker igen.

Tänk dig att du sätter dig till rätta i ett av simulatorns säten, spänner fast ditt säkerhetsbälte och sedan sätter du på dig VR glasögonen och gör dig klar för avfärd. Det blir bild i glasögonen och simulatorn börjar röra på sig och helt plötsligt så får du vara med om den väldigt märkliga känslan av att du åker i en riktig berg och dalbana.

Man kan välja mellan olika åk som att åka i en fartfylld och rafflande berg och dalbana där ni får skjuta på läskiga djur under åkturen, en fartfylld och hisnande berg och dalbana ovanför en stad eller en lugn och mysig berg och dalbana med fokus på att få uppleva ett äventyr i den virtuella världen men som ändån har en hel del härliga magkittlande dyk som en berg och dalbana ska ha.

Åk en tur med en egen miniubåt med simulatorn ner till havets botten för att där stöta på några av dess ibland inte så vänliga innevånare som ni får skjuta på för att kunna komma vidare i ert undervattens äventyr.

Var med om känslan hur det är att vara Iron Man och flyga ut över staden för att där bekämpa robotar och andra fiender som är på krigsstigen, en riktigt häftig upplevelse men inget för den känslige.

Åk en tur i vår virtuella släng gunga Ultimate Booster som svingar dig högt upp i luften för att sedan störta ner mot marken i hög hastighet OBS denna aktivitet bör inte åkas av känsliga personer.

En otroligt kul upplevelse där vi oftast får 10 av 10 möjliga i omdöme av våra besökare.

VR Simulatorn kostar 80:- per person & åk, endast drop-in eller i paket.