Hero Zone

Prova på att spela tillsammans flera stycken samtidigt i det super coola spelet Hero Zone där ni kan vara upp till 6 deltagare samtidigt. Ni kan välja mellan 3 olika spel och inom kort ytterligare ett där ni tillsammans får kämpa mot ondskefulla monster eller zombies.

LÄS MER

Kazooki Battle

Kazooki battle är ett kul lagspel i en icke våldsam spelmiljö från 2 upp till 10 deltagare och passar främst yngre personer och familjer, dock så har vi haft en hel del enbart vuxna som spelat och tyckt detta var väldigt kul.

LÄS MER

Zombie Zone

”Zombie Zone” är ett virtual reality spel där du och upp till sju andra spelare räddar världen genom att slå bossen. Först måste ni överleva horder av zombies genom att använda er av olika slags vapen och lagarbete.

LÄS MER

Simway

Med fler än 1 000 installationer runt om i världen har SimWay Hunt blivit världens mest sålda jaktsimulator. Testa på det realistiska Simway Hunt Challenge eller det mer nöjesinriktade Simway Wild West.

LÄS MER

VR Center Stora paketet

Vårt stora combo paket är för den som vill ha lite mer kul och har lite mer tid att spendera hos oss. Stora combon består av 2 spel i Hero Zone, ett åk i VR Simulatorn och 30 minuters Solo VR.

LÄS MER

VR Center Lilla paketet

Vårt lilla combo paket består av de populäraste aktviteterna hos oss. Lilla combo paketet består av 2 spel i Hero Zone & ett åk i VR Simulatorn.

LÄS MER

VR Studio Stora paketet

Ett besök i VR studion med vänner, kollegor eller familj är en hisnande rolig upplevelse för de flesta av våra besökare. Det stora paketet består av 4 upplevelser per person i en VR Studio.

LÄS MER

VR Studio Lilla paketet

Ett besök i VR studion med vänner, kollegor eller familj är en hisnande rolig upplevelse för de flesta av våra besökare. Det lilla paketet består av 2 upplevelser per person i en VR Studio.
LÄS MER

Solo VR

Om ni är på återbesök hos oss så kanske ni kan klara er utan en värd hela tiden vilket gör ert besök mindre kostsamt och ni är klara att kunna köra Solo VR. Vi avråder dock från aktiviteter där det normalt sett krävs en värd som ser till er säkerhet.

LÄS MER