Center vs Studio

VR Studio

En VR Studio bokar du när du vill hyra ett privat rum för ditt sällskap, ni får en egen värd som guidar er igenom ett antal galet roliga upplevelser som resulterar i att resten av deltagarna skrattar väldigt mycket åt den som just då står med VR glasögonen på sig, dessa skrattar ju inte lika mycket när det blir deras egen tur att ha VR glasögonen på sig det kan vi lova.

En VR Studio bokning passar både barn och vuxna. Dock så är majoriteten av våra VR Studio besökare vuxna sällskap som vill ha en riktigt rolig afterwork aktivitet, möhippor/svensexor, vänskapsgrupper men också familjer.

Det går utmärkt att beställa mat från någon av Välas restauranger och få den serverad i vår fina lounge.

Stora VR Studio paketet

Det stora VR Studio paketet innefattar ett besök där ni tillsammans med er värd befinner er i en av våra VR studios hela vistelsen, vi beräknar ca 30 minuter VR per person och varar max 2 timmar. Vi har 2 VR Studios och varje VR Studio kan ha 10 deltagare. Vid större event så riggar vi upp utrustningen ute i vår lounge.

Lilla VR Studio paketet

Det lilla VR Studio paketet är för er som kanske vill ha både en stund i vår VR Studio samtidigt som ni önskar göra någon av våra roliga aktiviteter ute i vårt VR Center som tex tävla i skytte i vår jaktsimulator, skjuta på Zombies på en av våra arenor där ni tillsammans får samarbeta för att överleva (max 6/8 deltagare) eller varför inte ta en åktur i vårt väldigt populära VR simulator där Berg och Dalbanor i olika smakriktningar kan väljas.

VR Center

VR Center är en funpark där du och dina vänner kan hitta på riktigt roliga aktiviteter med både VR glasögon, simulatorer och arkad spel. Man kan skjuta i vår jakt simulator, vilda western skytte, kämpa tillsammans i VR Hero med upp till 6 deltagare, spela upp till 10 personer i lag om 5 deltagare i VR arena i Kazooki battle, skjuta på zombies i spelet Zombie Zone eller helt enkelt bara ta en åktur i vår grymt häftiga VR simulator med sittplatser upp till 6 deltagare per åk, ni kan välja mellan olika berg och dalbanor samt att åka i en miniundervattens ubåt. En väldigt speciell och minnesvärd upplevelse för alla åldrar. Detta och mycket annat kan ni göra hos oss,

De flesta av våra attraktioner går att boka men inte alla. Vi har två olika paket att boka för den som vill hitta på lite fler aktiviteter och samtidigt få ett lite bättre pris.

Lilla VR Center paketet

Detta paketet innehåller två spel i Hero och ett åk i vår VR simulator.

Stora VR Center paketet

Detta paketet är för den som är lite mer spelsugen och innehåller två spel i Hero, ett åk i vår VR simulator och 30 minuter Solo.