FÖRETAGSEVENT

Företagsevent hos oss

Planerar ni ett företags evenemang, teambuildning event ? En av de mest utmanande delarna av att planera ett företags evenemang är att komma fram till man vill göra och hur det ska gå till. Då har ni hitta rätt och kan sluta fundera ! VR Studion har en bred erfarenhet av olika företagsevenemang inom en rad olika områden och kan utlova er ett mycket lyckat event oavsett vilken forma av evenemang det handlar om.

Företagsevent hos er

Om det är ett konferens event där deltagarna får slappna av och ha roligt tillsammans efter en lång dag vid mötesborden.

Om det gäller teambuilding där deltagarna ska få lära känna varandra för att bli mer sammansvetsade som ett team och stärka sammanhållnings känslan och öka inspirations känslan i teamet.

Om det är ett offentligt evenemang som t.ex. en produkt lansering eller en mässa där ni önskar dra uppmärksamheten åt ert håll genom att låta deltagarna prova VR.

Om ni önskar belöna era medarbetare efter att ha presterat bra över året. T.ex. vid personalfest eller vid utbildningsdagar.

Några av våra tidigare kunder har varit SAS Radisson Blu och deras marknadsföringsledare, lednings gruppen för Ellos, Stayhard och Jotex samt Riksbyggens Regionala kontor och har alla blivit väldigt lyckade event där deltagarna haft fantastiskt roligt tillsammans.

Vi har även varit med och arrangerat aktiviteter på större tillställningar som t.ex. Tubecon med över 2000 ungdommar.

Enkelheten att boka in våra mobila VR Studios som monteras upp inom några timmar gör att vi kan komma till er i princip var som helst. Vi behöver mindre än 20 kvadratmeter per VR enhet. Kontakta oss i vårt kontakt formulär här nedan så diskuterar vi vidare hur vi kan se till att ni får den bästa upplevelsen och ett lyckat event för era medarbetare, kunder eller besökare. Vi kan lova er att ni kommer bli nöjda med oss.