Hur går det till?

Om ni är intresserade av att besöka VR Studion så går det går det till på följande sätt.

 

När ni kommer till oss

Samling inför besök hos oss på VR Studion sker 15 minuter innan vi går in i VR Studion/Studiorna. Samlingen sker vid entrén där vår värd tar emot och hälsar er välkomna till VR Studion följt av en kort introduktion hur det går till.

Efter det så går vi in tillsammans i en eller flera VR Studios beroende på hur många deltagare ni är, vi brukar försöka samlas i en studio och genomföra en rolig aktivitet tillsammans, maxantalet är då 12 personer och sedan efter det så delar vi upp oss om ca 6 deltagare per grupp och kör aktiviteter i flera studios.

Anledningen till att vi inte är så stora grupper i en studio under resten av ert besök är att vi ska hinna med en rad olika aktiviteter då det endast är en person åt gången som har VR Glasögonen på sig.

I grupper fler än 12 deltagare så delar vi upp oss direkt utan gemensam introduktion och kör introduktionen i våra grupper istället.

Om gruppen under 6 deltagare så kör vi gemensamt i en studio under hela besöket.

Om ni har speciella önskemål om att få koppla ”ihop” 2 Studios eller flera så att man kan ”träffas” inne i den Virtuella verkligheten och bland annat spela spel tillsammans så måste det bokas 2 studios även på en mindre grupp på tex 6 personer. (ring gärna oss och fråga mer om detta då det är lite svårt att förklara vad det innebär, det är dock en väldigt speciell upplevelse utöver den vanliga VR upplevelsen det kan vi lova).

 

Vad kommer vi att göra?

Att se deltagaren som har VR Glasögonen för tillfället bete sig hur galet och märkligt som helst och som är nästa helt övertygad om att den befinner sig någon annanstans ger upphov till mycket skratt och nöje för åskådarna det kan vi lova. Det som upplevs inne i VR glasögonen syns även på en stor skärm/vägg så att de andra får en uppfattning om vad som pågår inne hos den som har VR Glasögonen på sig.

Om ni besöker oss för första gången så har vi valt ut något av det bästa inom Virtual Reality som går att uppleva för närvarande i vårt introduktions pack, detta tar vanligen mellan 10-15 minuter per person, efter det så anpassar vi den resterande tiden vid ert besök hos oss efter era önskemål som vi diskuterat på förhand eller på plats när ni är hos oss.

Mat och dryck

Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck för förtäring på plats. Undantag görs för barnmat, frukt eller enklare snacks som på grund av medicinska skäl kan behövas under ditt besök.

Vi har ett utbud av läsk, vatten, snacks och godis och kan även erbjuda alkoholhaltiga drycker om detta meddelas i förväg.

KONTAKTA OSS
VR Studion Helsingborg