Vanliga frågor

Var på Väla ligger ni?

Vi ligger uppför rulltrapporna vid Espresso House, mellan entré 5 (vid Pressbyrån) och entré 6 (restaurangtorget).

Jag har aldrig testat VR tidigare och är rädd. Är det läskigt?

Även om VR kan verka läskigt då det är väldigt verkligt så har vi aldrig upplevt att någon tyckt det varit ”för läskigt”. Vi är med och guidar er och alla kan testa på vad dem själva vill. Ingen tvingar dig att spela zombie spel 😉

Vilken ålder är VR för?

Virtual Reality passar alla åldrar. De absolut minsta kan behöva hjälp av en förälder.

Vad består er spelhall av?

I vår spelhall så har vi shuffleboard, airhockey & en boxningsmaskin. Testa det!

Är VR endast för barn?

Nej, det passar minst lika bra för vuxna. Vi har både spel & upplevelser för alla åldrar.

Passar jaktsimulatorn för barn?

SimWay som är platformen som jaktsimulatorn är en del av har två delar, Wild West & Jaktsimulatorn. Wild West passar alla åldrar men jaktsimulatorn är inriktat till vuxna.

Ligger ni fortfarande på HD huset?

Vi har flyttat ut 95% av verksamheten till Väla och håller för tillfället på att flytta resten. Vi ber om ursäkt för att det är lite struligt under en begränsad tid. Har ni några frågor angående detta så hör gärna av er till oss.

Hur går våra födelsedags kalas/fester till?

Ett kalas/födelsedags fest hos oss ser lite olika ut beroende på vilken åldersgrupp och om det är killar eller tjejer som gästar oss, ett 30 års kalas ger oss möjligheten att köra lite mer vuxna spel och upplevelser medans ett 12 års kalas anpassas till vad dem brukar uppskatta och tycka är kul. Vi har dock några stycken upplevelser som vi brukar köra på alla grupper och bringar gruppen till skratt som ett resultat av hur galet roligt det ser ut när de en och en går gå upp och göra dessa korta aktiviteter.

När det sedan kommer till barn kalas så beställer vi vår fantastiska kalas planka från Sweet house här på Väla och denna tillsammans med läsk serveras ungefär i halvtid av det vanligtvis 2 timmar långa kalaset. Det är viktigt att meddela oss om allergier finns hos deltagarna så att vi kan special anpassa fikat just åt dem.

När det handlar om vuxna kalas så står hela Välas välsmakande caféer och restauranger till vårt förfogande där maten levereras upp till vår lounge där ni mat och dryck blir serverat till er, allt för en lyckad födelsedags fest. En sak som är säker är att ni kommer få ett mycket lyckat evenemang hos oss det lovar vi.

Saknar du svaret på någon fråga? Hör av dig till oss på 042 – 400 44 66 eller info@vrstudion.se.