Kazooki Battle

Kazooki battle är ett kul lagspel i en icke våldsam spelmiljö från 2 upp till 10 deltagare och passar främst yngre personer och familjer, dock så har vi haft en hel del enbart vuxna som spelat och tyckt detta var väldigt kul.

LÄS MER

Solo VR

Om ni är på återbesök hos oss så kanske ni kan klara er utan en värd hela tiden vilket gör ert besök mindre kostsamt och ni är klara att kunna köra Solo VR. Vi avråder dock från aktiviteter där det normalt sett krävs en värd som ser till er säkerhet.

LÄS MER

Hero Zone

Prova på att spela tillsammans flera stycken samtidigt i det super coola spelet Hero Zone där ni kan vara upp till 6 deltagare samtidigt. Ni kan välja mellan 3 olika spel och inom kort ytterligare ett där ni tillsammans får kämpa mot ondskefulla monster eller zombies.

LÄS MER

Spelhall

Vår spelhall består av ett shuffleboard, airhockey & en boxningsmaskin. Tre väldigt enkla men roliga aktiviteter för dig och kompisgänget!

LÄS MER

VR Simulator

En åktur i vår grymt roliga VR simulator är något som våra besökare älskar och ofta kommer tillbaka och åker igen. Tänk dig att du sätter dig till rätta i ett av simulatorns säten, spänner fast ditt säkerhetsbälte och sedan sätter du på dig VR glasögonen och gör dig klar för avfärd.

LÄS MER

Simway Hunt

Med fler än 1 000 installationer runt om i världen har SimWay Hunt blivit världens mest sålda jaktsimulator. Testa på det realistiska Simway Hunt Challenge eller det mer nöjesinriktade Simway Wild West.

LÄS MER