M

Väla Centrum

Marknadsvägen 9

Mån - Fre 10.00 - 20.00

Lör – Sön 10.00 – 18.00

Direktkontakt

042-400 44 66

Väla Centrum

Marknadsvägen 9

Mån - Fre 10.00 - 20.00

Lör - Sön 10.00 - 18.00

Direktkontakt

042-400 44 66

När en grupp ska samarbeta och göra ett bra jobb tillsammans är en viktig förutsättning att få möjlighet att lära känna varandra. Alla som jobbar tillsammans har nytta av att med jämna mellanrum utveckla samarbetet och samhörigheten. Tiden ni investerar för teambuilding leder till ökad produktivitet och trivsel.

Vi på VR Studion har haft många besök från olika mindre företag som bokat våra permanenta VR Studios som en del av ett teambuilding event där deltagarna får möjligheten att slappna av och ha roligt tillsammans och på så sätt umgås och lära känna varandra bättre. Det är väldigt underhållande att se sina kollegors reaktioner när dem får uppleva Virtual Reality, ibland för första gången och det ger upphov till mycket nöje och skratt.

Tänk er själva att ni tar på er ett VR headset och i samma ögonblick träder in i den virtuella verkligheten. Ni åker strax upp i en hiss upp på 160 meters höjd i en skyskrapa som ni uppfattar som om det är nästintill på riktigt, väl uppe på 30:e våningen så öppnas hissdörren och framför er så ser ni en träplanka gå rakt ut i luften, känslan av att stå där uppe och ge sig ut att gå på plankan är en väldigt märklig upplevelse då det känns väldigt verkligt det som händer och förnuftet får kämpa mot känslan om att det som sker inte är på riktigt. Många hjärtliga skratt kommer samtidigt från era kollegor som befinner sig kvar ute i den riktiga verkligheten och ser allt du ser på en stor skärm men långt ifrån vad du upplever ändå. Denna och många andra aktiviteter väntar på er att få upplevas.

I våra permanenta Studios har vi dag en kapacitet på ca 10 deltagare och beräkna tid är ca 2 timmar.

Är ni fler än 10 personer så har vi möjlighet att istället komma ut till er på företaget med våra mobila enheter. Detta har vi haft förmånen att få göra för en rad olika företag som tex SAS Radisson Blu och Ellos bland många andra. Vi utlovar ett väldigt lyckat event för ert företag med nöjda deltagare.

Andra aktiviteter

VIP-paketet

Arrowsong

Svensexa / Möhippa

Watch your step

VR Studion utmanar dig att klara vårt nya Virtuella Escape Room The Factory på Black Friday!

Spela två personer betala för en.

Do you have what it takes to stay alive and solve the puzzle?

(Max 6 deltagare per spel)
(Gäller endast fredag 24 Nov)