Bokningsföreskrifter

Ålders rekommendationer
Vi rekommenderar våra besökare att inte varar yngre än 9 år då vi menar att dem som är mindre har svårt att tillgodogöra sig VR upplevelsen. Vi har dock varit med om att yngre barn har reagerat positivt på VR upplevelsen men inte vi kan garantera. Målsman är ansvarig för ej myndiga barn vid ett besök hos oss på VR Studion.

Sen ankomst
Er bokning börjar och slutar de tider ni har bokat om ej annat är överenskommet. Skulle ni vara sena till er bokning så börjar er tid ändå från den tid ni har bokat. Detta för att vi ska kunna hålla vårt tidsschema för andra besökare efter er.

Utebliven ankomst
Om ni bokar upp er på en tid men inte kommer så debiteras ni för den tid ni bokat upp och anmodas komma ner och betala med kort/swish/kontant. Om så inte sker kommer vi att skicka en faktura till er först via epost och sedan via vanligt brev.

Antal deltagare
Exakt antal deltagare skall anges senast 24 timmar innan bokningen äger rum om detta inte sker kommer ni att debiteras för hela bokningen.

Avbokning
Avbokning måste ske 48 timmar innan er inbokade tid, om ni inte avbokar inom föreskriven tid så debiterar vi er för den tid ni bokat och ni anmodas komma ner och betala med kort/swish/kontant. Om så inte sker kommer vi att skicka en faktura till er först via epost och sedan via vanligt brev.

Betalningsmetoder
Vi accepterar kortbetalning, Swish och kontantbetalning. Fakturering sker endast till företag med godkänd kreditstatus.

Skada av VR Studions egendom
Vår utrustning är försäkrad om något skulle gå sönder på grund av oaktsamhet vid ert besök på VR Studion och självrisken är 4000 kr som ni anmodas att betala kollektivt eller individuellt enligt överenskommelse besökarna sinsemellan.